vrijdag 2 januari 2015

Info start nieuwe reeks Januari 2015

Beste tangueras en tangueros,

2014 is helemaal versleten. Het feestgedruis is over zijn hoogtepunt. 2015 staat blinkend op ons te wachten om een topjaar te mogen zijn. Gewapend met de mooie herinneringen van het voorbije jaar vatten we vol verwachting het nieuwe aan. Wat we hiervoor nodig hebben is een goede gezondheid en dosis flinke geluk. En dat is nu wat wij jullie allen wensen voor het nieuwe jaar.

Om deze wensen te bezegelen nodigen wij jullie allen uit. Om samen met ons het glas te heffen op wat komen gaat in het nieuwe jaar.

Op dinsdagavond 6 januari om 20 uur worden jullie op de borrel verwacht. Daarna dansen we het nieuwe jaar in tot 23:30 uur. Op zondagmorgen 11 januari start de practicum om 10 uur. Doordansen kan tot 12:30 uur.

Nog enkele praktische zaken meegeven:

Omdat de huurprijs van de zaal stijgt zullen we ons lesgeld na een jaar of vijf moeten verhogen. De lessen kosten vanaf nu € 70 per persoon voor de hele lessenreeks. Mogen we jullie vragen het lesgeld mee te brengen naar de practica indien je zeker weet dat je de reeks gaat volgen. Of toch zeker af te rekenen bij de eerste les.

Ook zullen we vanaf nu een kleine bijdrage vragen voor onze practica. Vanaf de volgende practicum zullen we een bijdrage van € 2,00 per persoon vragen.

De beginnersles start op dinsdagavond om 20 uur tot 21:00 uur. Groep twee start om 21:00 uur tot 22:00 uur. Doordansen kan dan tot 23:30 uur.

Op zondagmorgen starten de lessen voor de beginner om 10:00 uur tot 11:00 uur. Groep twee start om 11:00 uur tot 12:00 uur.

Groep een zijn alle leerlingen die in september 2014 gestart zijn. Groep twee zijn alle andere leerlingen.

De muziek:

In tegenstelling van andere lessenreeksen zullen we vanaf nu geen CD's meer geven bij inschrijving. De reden is simpel; je kan via internet alle muziek vinden die je wenst. Het enige wat je moet weten is welke tango muziek je het best zoekt. Welke orkesten, welke zanger of welke periode...

Dit is een lijstje met de meeste bekende en gespeelde tango orkesten:

De best dansbare:
Juan D'Arienzo
Francisco Canaro
Rodolfo Biagi
Carlos Di Sarli

Ook goed maar soms iets moeilijker
Miguel Calo
Osvaldo Fresedo
Osvaldo Pugliese
Ricardo Malerba
Ricardo Tanturi
Anibal Troilo
Alfredo De Angelis
Edgardo Donato

En nog vele andere. Je kan ze allemaal vinden op:
Gratis: Spotify
Beperkt gratis: Deezer

Vanaf deze maand vind je ook op onze site een tanda van de maand.

Tot slot:

Check steeds je mailbox voor je naar de les komt. Je weet nooit of er door omstandigheden wijzigingen zijn. Zowel in programma als locatie...Geen opmerkingen:

Een reactie posten