dinsdag 26 juni 2018

Milonga bij Tipo Tango met DJ "El Magnifico"


Wanneerzondag, 22. jul 2018
WaarKardinaal de Jongweg 75, 5645 EN Eindhoven, Nederland (kaart)
BeschrijvingOnze dansplek ligt in een rustige wijk net buiten de binnen-rondweg in Eindhoven, stadsdeel Stratum. Entree 6 euro Er heerst een open, informele sfeer. Het publiek mengt zich gemakkelijk en er zijn geen hoge drempels om anderen te vragen of gevraagd te worden. Vanaf het station in ongeveer 15 minuten met openbaar vervoer te bereken DJ “El Magnifico” Stephan, deze allias heb ik van Sergio Molini gekregen toen ik DJ was op een van zijn milonga’s in Brussel. Tijdens onze reizen naar Buenos Aires heb ik altijd veel aandacht gehad voor de DJ’s van de traditionele milonga’s. Wat me opviel was dat deze DJ’s vooral de dynamische klassiekers draaiden. En dat is wat ik tijdens mijn DJ-sets ook probeer te doen. Niet op zoek naar de sets die niemand kent maar gewoon vanaf de eerste minuut lekker dynamische tango’s, milonga’s en walsen. Voor mij moet een milonga een feest zijn… Meer info: www.tipotango.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten